Üçağız ihalesi iptal edilsin

Üçağız ihalesi iptal edilsin
Yayınlama: 02.07.2024
A+
A-

Antalya – Demre Üçağız Mahallesi, Kaş-Kekova Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırları içerisinde bulunan Üçağız köyü iskelesi ve çevresi; denizel alan ve dolgu alanı olarak kullanılmak üzere 10 yıllığına, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğünce 25/06/2024 tarihinde, “Pazarlık Usulü” ile ihale edilmesi öncesi çok sert tepki veren TBMM Plan ve Bütçe Komisyonun Üyesi CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit ARI, ihale sürecinin tamamlanması sonrasında konuyu gündemde tutmaya devam ediyor.

Demre Belediyesi tarafından düzenlenen Likya Deniz Bayramı etkinliklerine katılan CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit ARI, Meydanı dolduran Demreli vatandaşlarımızla beraber yüksek sesle ‘Üçağız ihalesi iptal edilsin’ diye Çevre ve Şehircilik Bakanına seslendi.

ÜÇAĞIZ BÖLGESİ’NDE VE TBMM’DE BUNUN MÜCADELESİNİ VERİYORUZ.

Etkinlikler kapsamında düzenlenen konser öncesi Demreli gençlere ve vatandaşlara hitaben konuşma yapan Av. Cavit ARI; “ Dünyanın en güzel şehrinde, en güzel bölgesinde ve en güzel ilçesi Demre’de yaşıyoruz. Demre’nin birbirinden değerli yerleri var, bunların başında da Üçağız Bölgesi geliyor.

Sevgili Demreliler ve Antalyalılar, geçtiğimiz günde, Demre’de Üçağız da bulunan meydanın ve iskelenin ihaleyle kiralandığını ve Demre’nin, Demre belediyemizin, en önemli değeri olan bu yerin, dışarıdan gelen işletmecilerin eline geçecek olduğunu da, sizlere buradan hatırlatmak istiyorum. Biz geçen hafta bunun mücadelesini hem Üçağız bölgesinde tekneci arkadaşlarımızla verdik; hem de TBMM’de bunun mücadelesini veriyoruz.” dedi.

ÜÇAĞIZ BİZİMDİR BİZİM KALACAK, ÜÇAĞIZ İHALESİ İPTAL EDİLSİN

Av. Cavit ARI; “Sizlerin en önemli yeriniz olan Üçağız bölgesinde yaşayan hemşerilerimizin, tekneci dostlarımızın, Üçağızlı dostlarımızın ve Demre belediyemizin dışında birilerinin gelip de kullanmasına fırsat vermeyelim, oraları koruyalım; çünkü o bölge sizin, siz sevgili gençlerin geleceği olan bölgeler, Üçağız’a sahip çıkalım.

Şimdi buradan güçlü bir şekilde ‘Üçağız İhalesi İptal Edilsin’ diyelim hep beraber Üçağız ihalesi iptal edilsin diyoruz ve Üçağız’ı siz gençlere emanet ediyorum, Demrelilere emanet ediyorum. Belediye başkanımız ve ilçe başkanımız bu mücadeleyi veriyorlar. Buradan bizi dinleyen Çevre, Şehircilik Bakanlığı yetkililerine de sesleniyoruz.” dedi.

BU SES ANKARA’DAN DUYULACAK VE BU SESLE İHALEMİZ İNŞALLAH İPTAL EDİLECEK.

Av. Cavit ARI; “Demre’de 10 binlerce kalabalık, Üçağzın Üçağızlarda, Demrelilerde kalmasını istiyorlar ve bu ihalenin iptal edilmesini istiyorlar, bu ses Ankara’dan duyulacak ve bu sesle ihalemiz inşallah iptal edilecek.” Dedi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.