Ücretli öğretmenlerin saatlik ek ders ücretleri yüzde 25 arttırılıyor

Ücretli öğretmenlerin saatlik ek ders ücretleri yüzde 25 arttırılıyor
Yayınlama: 15.09.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ücretli öğretmenlerin saatlik ek ders ücretlerini yüzde 25 artırıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan:artırıyoruz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni’ne katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ücretli öğretmen ve yüksek lisans öğrencilerine birer müjde verdi. Erdoğan, ücretli öğretmenlerin ek ders ücretleriyle, yüksek lisans öğrencilerinin burslarının artırılacağını söyledi.

“Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Meslek kanunu getirerek öğretmenlere mali ve ilave haklar tanıdık. Ek ders ücreti karşılığında görev yapan ve usta öğreticiler ile ilgili adım atıyoruz. Saatlik ücrette yüzde 25 artışa gidiyoruz. Aylık ücrette yüzde 91 artış yapmış olacağız 2023’te. Lisansüstü öğrencilerin bursunu da değişen oranda yükseltiyoruz. Burslarda 26-27 civarında zam yapmış oluyoruz” dedi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.