Ülkeyi özlediği güzel günlere kavuşturacağız

Ülkeyi özlediği güzel günlere kavuşturacağız
Yayınlama: 23.03.2023
Düzenleme: 23.03.2023 18:08
A+
A-

DEVA partisi ilçe başkanı Mehmet Siyah Koç Partisinden milletvekili aday adayı oldu.

İlçe Başkanlığı döneminde Kepez İlçesini karış karış dolaştıklarını ve ilçenin nabzını tuttuklarını belirten Siyahkoç, “Acı biberin kilosu 100 lira olmuş. Bir hurma 10 lira, Ramazan sofrasının vazgeçilmesi pide kat be kat artmış. Ekonomi dibe vurmuş. İnsanlara Ramazan ayının güzelliğini dahi yaşatmıyorlar. Ama bu günlerin bitmesine az kaldı. Geliyoruz” dedi.

20 YILLIK REKLAM BİTİYOR

Antalya’yı Ankara’da en iyi şekilde temsil etmek için milletvekili adayı olduğunu söyleyen DEVA Partili Mehmet Siyahkoç, “Ülkeyi özlediği güzel günlere kavuşturacağız. Vatandaşlarımızın içinde bulunduğu durumun yakın tanıkları olduk. Aylardır bu atmosferi ilçe seçmenimizle birlikte teneffüs ettik. Güzel günler ve yaşanabilir bir Türkiye için bizler hizmet insanı olarak Antalyamıza ve tüm ülkemize hizmet için hazırız” dedi.

Millet İttifakı’nı oluşturan 6 partinin Kepez İlçe başkanı ve yönetimi sahaya indi.  Kalabalık şekilde ziyaret yapan başkanlar adeta gövde gösterisi yaptı. Ziyaretlere DEVA partisi milletvekili aday adayı Mehmet Siyahkoç da katıldı . Millet İttifakı ortakları olan CHP, DEVA, İYİ Parti, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi’nin Kepez ilçe başkanları ile yönetimleri sahaya indi. Kalabalık grup halinde esnaf ziyareti yapan Millet İttifakı ortakları dert dinledi, çözüm önerilerini sundu. DEVA partisi milletvekili aday adayyı Mehmet Siyahkoç da ziyaretlerde hazır bulundu

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.