Üniversiteliye 12 ay boyunca ücretsiz 10 GB internet

Üniversiteliye 12 ay boyunca ücretsiz 10 GB internet
Yayınlama: 26.09.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kabine Toplantısı sonrası gençlere ücretsiz internet ve Genç Kart müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında ”Örgün eğitimdeki üniversiteli gençlerimizin bir hatla sınırlı olmak üzere mobil hatlarına 12 ay boyunca aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz.” ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca, 18 yaşına giren tüm gençlere Genç Kart vereceklerini açıkladı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulunarak gençlere internet ve Genç Kart müjdesi verdi.

Gençlere seslenen Erdoğan, “Örgün eğitimdeki üniversiteli gençlerimizin bir hatla sınırlı olmak üzere mobil hatlarına 12 ay boyunca aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz. Gençlerimiz bu haklarını istedikleri üç mobil şebeke operatöründen biri üzerinden kullanabilecekler.” dedi.

Genç kart ile kültür sanat etkinlikleri indirimli
18 yaşına giren tüm gençlerimize Genç Kart vereceğiz.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu karta sahip tüm gençlerimiz müze, tiyatro, sinema gibi kültürel ve sanatsal etkinliklerden ücretsiz ya da indirimli faydalanabilecek.” ifadelerini kullandı

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.