Yabancılar meclisi oluşumu zarar ve tehlikeli

Yayınlama: 06.12.2023
A+
A-
Profesyonel Teknik Adam Diplomasına sahip. Futbol'un kendisinde biriktirdiklerini 1991 yılında yazılı ve görsel basında sergilemeye başladı. Ulusal yaygın TV'ler de yönetici olarak görev aldı. Temsilci olarak görevini sürdürdü. Televizyon ve gazetelerde üst yönetici olarak görev yaptı. Radyo çalışmalarını başarıyla dinleyicisine ulaştırdı. Profesyonel olarak Tiyatro’nun her kademesinde görev aldı Seslendirme ve dublaj sanatçılığını başarıyla sürdürmekte. Yerel Yönetimlerde Basın Danışmanlığı, Spor Derneklerinde Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Yabancılara şirin görünmek için midir ? Yoksa onları  yerel yönetimlere uyduruk projeler ile kimi buluşmalar sağlanarak etkinlik fazlalığı göstermek için midir anlamış değiliz. Yabancılar Meclisi, Platformu altında yürütülen bu faaliyetler tümden çürük ve uyduruk tehlikeli ve bir o kadar da gelecekte zarar verici kadrolaşmalardır.

Bakın Konyaaltı İlçesinde bir sürü site de yönetimi RUS lar ele geçirdi. Bunların güç aldığı bu durum yerel yönetimlerin bu uyduruk ve ülkemizin değer ve dengeleriyle bağdaşmayan uyumu dahi söz konusu olmayacak buluşmalar gelecekte başımızı ağrıtacağı uygulamalardır.

Yabancıların bi derdi bir sıkıntısı varsa, nasıl ki Türk Vatandaşlarının yerel yönetimlere çözümü için ilgili masalara başvuruyorsa aynı yöntem ile sıkıntılarını aktarması yolu gösterilmelidir.  Yabancılar Meclisi, Platformu, Dernekleri her ne oluşum adı altında olanlar ülke değerlerimiz ve yönetim şeklimizle  çatışmaya başlamıştır.

Yaşadığım site de Ruslar bir Türk vatandaşı site görevlisini işinden gönderdi. Yıllardır büyük bir memnuniyet yaşadığımız site görevlimizi rusların yönetimi ele geçirmesiyle kendi bahçeleri olarak gördükleri konutları, kendi yöntemlerini, kendi  ülke anlayışı ile yönetmeye hatta yaşam kalitemizi ve huzurumuzu derbest etmeye başlamıştır.

Artık bu oluşumlar ile daha fazla bu yabancılar böbürlenmektedir. Bizim ülke vatandaşı olarak aynı seviye de olduklarını belirtir davranışları ortaya koyma çabasını bir tarafa bırakmamız gerekiyor. Yabancıların ev sahibi olmakla Singapur ve daha bir çok ülke de yabancıların hangi kanun ve yasalarla ülkede yaşam sürecekleri kırmızı çizgi ile belirtilmiştir.

Artık yabancı seviciliği bir kenara bırakılıp ülkemizin yönetim ve yasalar ile belirlenmiş hak ve adalet, hukuk nizamname uygulama iç tamim vs her neyse bunların eni konu daha bize dönük şekilde uygulandığı ve öyle olduğu ortaya konulmalıdır. Aksi takdirde bugün oturduğumuz siteleri ele geçiren yabancılar yarın yabancılar meclisi değil belediye meclislerinde yerlerini almaları mümkün durumlar olarak karşımıza çıkacaktır.

Yerel yönetim başkanlarının özellikle seçimlere girecek olan adayların bu konuda eni konu sağ duyu ile açıklamada bulunması gerektiği, vatandaşın rahatsız olduğu seçmenin huzursuzluk yaşadığı bu konuda ele avuca gelecek açıklamalarda bulunması beklenmektedir. Bunu kararlılıkla ortaya koyan yerel yönetim başkan adayları inanıyorum ki daha çok seçmenin gönlünü feth edecektir.

Bugün yerel yönetimlerde böyle oluşumlar ile yabancılara imkan ve olanaklar sunan yabancılara sevicilik gösterisinde bulunanlar kendi vatandaşının talep ve projelerini galeye bile almadığını biliyoruz. Bu yabancı meclisi uydurması ve oluşumlarına harcanan para, zaman ve personel kaydırılması da işin cabası…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.