Yangın kontrol altına alındı

Yangın kontrol altına alındı
Yayınlama: 07.06.2024
A+
A-

Manavgat’ın Evrenseki ve Kızılağaç mahallelerinde yangın paniği yaşandı. Yerleşim yerlerine yakın kırsal alanda bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle yayıldı

Manavgat’ın Evrenseki ve Kızılağaç mahallelerinde, akşam saatlerinde çıkan yangınlar, Manavgat Belediyesi ekipleri, iftaiye ekipleri ve vatandaşların yoğun çabalarıyla kontrol altına alındı. Olay yerindeki acil durum ekipleri, büyük bir özveriyle yangına müdahale ederek, yangının yayılmasını önledi.

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Manavgat Kaymakamı Adil Karataş, CHP Manavgat Milletvekili Aykut Kaya, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar olay yerine gelerek yangına müdahalede aktif rol oynadılar.

Yangın sırasında mahalle sakinleri ve bölge halkı büyük bir panik yaşarken, Manavgat Belediyesi ekipleri ve diğer acil durum birimleri hızla müdahale ederek yangının büyümesini engelledi. Bölgedeki yangın kontrol altına alındıktan sonra soğutma çalışmalarına başlandı.

Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, bazı ev, narenciye ve zeytin ağaçları ile arı kovanları zarar gördü.

Yangın haberi duyulur duyulmaz bölgeye giden Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, yerleşim yerlerine yakın kırsal alanda bilinmeyen bir nedenle çıkan yangının, rüzgarın etkisiyle hızla yayıldığını belirtti. Ayrıca, yangının kontrol altına alınması için belediye ekiplerinin, itfaiye ekiplerinin ve vatandaşların yoğun bir çaba sarf ettiğini vurguladı. Başkan Kara, “Belediyemizin, acil durum ekiplerinin ve vatandaşlarımızın büyük özverisi sayesinde yangının yayılmasının önlendik. En büyük tesellimiz can kaybımızın olmaması. Müdahaleleriyle daha büyük bir felaketi önleyen herkese teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.