Yavuz Özcan Parkında değişen bir şey yok

Yavuz Özcan Parkında değişen bir şey yok
Yayınlama: 15.03.2023
A+
A-

Yavuz Özcan Parkı’’nda Bi Mekancıların istilası devam ediyor.

Önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Antalya ya kazandırdığı ve ressamlara, şair ve yazarlara ilham kaynağı olan Yavuz Özcan Parkı’’nda Bi Mekancıların istilası devam ediyor. Valilik Konutuna iki yüz me mesafede olan bu doğa harikası güzel bölge hava kararmaya yakın saatlerde açık hava alkol tüketim alanına dönüşüyor.

Başka pazarlıkların ve görüşmelerin de alenen yapıldığı Yavuz Özcan Parkı’nda ki bu durum parka Akdenizin mavisini izlemek için gelen vatandaşları da rahatsız etmekte. Özellikle şehri ziyarete gelenlerin fotoğraf makinesi ile bu görselliği ölümsüzleştirmeye çalıştığı sırada karşılaştığı bu duruma kolluk güçleri ve zabıtanın uyarıları da bir şeye yaramadığı gözlenmekte.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.