Yayla yolları bayrama hazır

Yayla yolları bayrama hazır
Yayınlama: 13.06.2024
A+
A-

Konyaaltı Belediyesi ekipleri, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların rahatlıkla yaylaya gidebilmeleri için bölgedeki tüm yayla yollarında bakım onarım çalışması gerçekleştirdi

Konyaaltı Belediyesi Kurban Bayramı öncesinde yayla yollarında bakım onarım çalışması gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların bayramda rahat bir şekilde yaylaya gidebilmeleri için yollarda hummalı bir çalışma başlattı. Geyikbayırı, Hisarçandır, Üçoluk, Yarbaşçandır, Çitdibi, Çağlarca, Doyran, Saklıkent, Alimpınarı başta olmak üzere bölgedeki tüm yayla yollarında gerçekleştirilen yol bakım ve onarım çalışması kapsamında çukur ve bozuk yollar onarıldı. Yolların uzun ömürlü olması ve ağır araç trafiğine dayanıklı olması için alt temel malzemesi döşendi. 

YAĞIŞLI HAVADA ZARAR GÖRMEYECEK 

Çalışmalar kapsamında ekipler, yolların her iki yanına, su birikintilerinin oluşmasını engellemek amacıyla drenaj kanalları inşa etti. Ekip sorumluları bu sistemin, yağışlı havalarda yolun zarar görmesini önlemek amacıyla kritik bir rol oynadığını belirttiler. Asfalt kaplanan yollar, uzman ekipler tarafından kalite ve dayanıklılık kontrolünün sağlanmasının ardından trafiğe açıldı. Ekipler, yol bakım ve onarım çalışmalarının bölgedeki diğer mahallelerde de yaygınlaştırılacağını belirtti. 

MAHALLELİ RAHAT NEFES ALDI 

Çalışmaların tamamlanması bölge sakinlerine rahat bir nefes aldırdı. Çalışmalara çok sevindiklerini belirten Geyikbayırı Mahalle Muhtarı Salih Teker, “Uzun süredir beklenen bu yol çalışması, mahallemizin ulaşımını büyük ölçüde kolaylaştırdı. Geyikbayırı Mahallesi sakinleri rahat bir nefes aldı. Özellikle kış aylarında yaşanan zorluklar, artık geride kaldı” dedi.  

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.