Yıllardır küllerinden yeniden doğuyor

Yıllardır küllerinden yeniden doğuyor
Yayınlama: 01.03.2023
A+
A-

Antalya’nın ana arter ulaşım yolları arasında yer alan Antalyaspor Altgeçidinde yıllardır beton kaplamalar arasında yaşama arzusunu ısrarla gösteren yeşil bitki örtüsü büyüdükçe büyüdü

 Araç yoğunluğu ile dikkat çeken altgeçidi kullanan araçlar beton kaplamalar arasından kendini gösteren bu bitkisini her gün görmekte. Köprü kısmının hemen yanı başında yer alan bitki yaz kış yeşil görüntüsünü hiç kaybetmiyor.

Son aylarda inanılmaz bir şekilde boy göstererek büyüyen bitki yağmur suyu ile besleniyor. Yetkililerin zaman zaman budama yaptığı ve dibinden keserek yok ettiği bitki daha sonra yine aynı yerden büyümeye devam ediyor. Görüntüsü ile yaşama savaşı veren bu mücadelesi ile küllerinden adeta yeniden doğmakta.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.