Yolun sonu bayram olsun !

Yolun sonu bayram olsun !
Yayınlama: 14.06.2024
A+
A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Kurban Bayramı Trafik Tedbirleri Açıklaması

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte alınan trafik tedbirlerini açıkladı. Yerlikaya, binlerce vatandaşın sevdiklerine kavuşma heyecanını yaşadığını belirtirken, bayram süresince trafik güvenliğinin sağlanması için alınan önlemleri vurguladı.

Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet ve Jandarma Teşkilatlarından toplam 66 bin 92 personelin görevlendirildiğini duyurdu. Ayrıca, 1.063 radar, 290 Ortalama Hız İhlal Tespit Sistemi ve 318 EDS yol denetimlerinin yapılacağını belirtti.

Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, vatandaşlara trafikte dikkatli olmaları konusunda önemli uyarılarda bulundu:

  • Trafik kurallarına harfiyen uyulması,
  • Aşırı hızdan kaçınılması,
  • Emniyet kemeri takmanın ihmal edilmemesi,
  • Araç kullanırken cep telefonu kullanımından kaçınılması gerektiğini vurguladı.

Bakan Ali Yerlikaya, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Tüm bu uyarılara uyalım ki: YOLUN SONU BAYRAM OLSUN. Kurban Bayramımız mübarek olsun.” Bu tedbirler ve uyarılarla, İçişleri Bakanlığı, vatandaşların güvenli bir şekilde sevdiklerine kavuşmasını ve bayramı huzur içinde geçirmesini amaçlıyor.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.