Young Boys’a elenen Galatasaray, 1 milyar liradan oldu

Young Boys’a elenen Galatasaray, 1 milyar liradan oldu
Yayınlama: 28.08.2024
A+
A-

Young Boys’a elenerek UEFA Şampiyonlar Ligi’ne kalamayan Galatasaray, en az 27.6 milyon euro (1 milyar 50 milyon TL) geliri kasasına koyamamış oldu.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanşında Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde Young Boys’u ağırladı. Mücadele 1-0 Young Boys üstünlüğüyle sona erdi. Maçın tek golü 87. dakikada Virginius’tan geldi.

Bu sonuçla Galatasaray, Young Boys’a elenerek çok büyük bir gelirden mahrum kaldı. Lige katılım ücreti 18 milyon 620 bin euro, yayın geliri 9 milyon euro olarak belirlendi. 8 maçın oynanacağı Devler Ligi’nde, galibiyet başına 2.1 milyon euro, beraberlik için 700 bin euro ödenecekti. Galatasaray, en az 27.6 milyon euro (1 milyar 50 milyon TL) geliri kasasına koyamamış oldu.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.