Yüzlerce kilo uyuşturucu yakalatan Eris görevini tamamladı

Yüzlerce kilo uyuşturucu yakalatan Eris görevini tamamladı
Yayınlama: 14.08.2024
A+
A-

Erzurum’da 5 Yılda 533 Kilo Uyuşturucu Yakalatan Narkotik Köpeği “Eris” Görevini Tamamladı

Erzurum’da 5 yılda 533 kilo 72 gram uyuşturucu ve 3 bin 815 uyuşturucu hap yakalanmasını sağlayan narkotik dedektör köpeği “Eris” görevini tamamladı.

RZURUM EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, UZUN YILLARDIR UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE GÖREV YAPAN NARKOTİK POLİSİ ERİS VE EĞİTİCİSİNİN EMEKLİLİĞİNİ DUYGU DOLU BİR PAYLAŞIMLA DUYURDU. (MEHMET EMİN KIZILCA/ERZURUM-İHA)

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinde polisin en önemli yardımcılarından narkotik dedektör köpeği “Eris”‘in 2019’dan bu yana sürdürdüğü görevi sonlandırıldı.

Yaklaşık 5 yıldır ekiplerin görevdeki yardımcısı 6 yaşındaki hassas burunlu Belçika kurdu cinsi Eris, görevi boyunca katıldığı operasyonlarda 533 kilo 72 gram uyuşturucu ve 3 bin 815 uyuşturucu hapın yakalanmasını sağladı.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.