Zeytindalı (!) Gevrektir !

Yayınlama: 23.07.2024
A+
A-
Medya Danışmanı, İletişim Uzmanı, Siyaset Bilimci, Yazar, Yorumcu

■Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve İbrahim Hacıosmanoğlu.. Biri Fenerbahçe Kulübü Başkanıydı, diğeri Trabzonspor Kulübü Başkanı..
■Zaman zaman restleştiler, sertleştiler! Hafifi gitmez de sözlerin, ağır olanı gider insanın ağrına..Sıradandır belki lakin o an küçük bir söz taşı, yarar başı, vakti saati belli olmaz..”Kavgada yumruk sayılmaz” denir ama, “Komşu komşunun külüne muhtaçtır” da der eskiler, gün gelir..
■Şimdi, Hacıosmanoglu TFF Başkanı oldu..Koç, yine Fenerbahce Kulübü Başkanı..Aynı yerde aynı ortamdalar..İkisi de futbol adamı, ikisinin de futbol adı adına dertleri aynı ve birlikte çalışacaklar..
■TFF Başkanı, ‘gel yeni bir sayfa açalım özür dilerim’ dese de, bir diğerinin içi hala soğumamış! Ama soğumalı, uzatılan el havada bırakılmamalı!
■Ancak bana göre sözün özü şudur:
Başta Siyaset dünyası olmak üzere, toplulukları, camiaları temsil eden temsil makamlar, asla ve asla kişiselleştirmeyi söz ve eylemin ilerisini, ileri gitmeyi kaldırmaz!
■Liderlik, muhalif de olunsa, iktidarda da olunsa, veya şartlar eşitte olsa, kavgayı, husumeti, küsmeyi, intikamı asla kabul etmez!
■Liderlik ruhu, huzurun, barışın, kardeşliğin ve ortak sorunlara karşı birlikte çare üretmenin karakteridir!
■Bana göre, herkesin üzerine alması ve tekrarının olmaması gereken öğüt niteliğinde bir ders!

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.